Nasze marki

Laerdal jest światowym liderem w dziedzinie projektowania i produkcji medycznego sprzętu dydaktycznego oraz urządzeń służących ratowaniu ludzkiego życia. W ofercie firmy są się wysokiej klasy symulatory medyczne, manekiny i modele do resuscytacji i pielęgnacji oraz sprzęt ratowniczy do unieruchamiania i transportu pacjenta, odsysania i wentylacji.

www.laerdal.com

BURNAID to australijska marka wyjątkowych opatrunków na oparzenia. Dzięki zastosowaniu specjalnej kompozycji hydrożelu stanowią jedyną alternatywę dla wody. Dostępne różne formy i rozmiary ułatwiają właściwy dobór i zastosowanie opatrunku stosownie do rozległości i stopnia oparzenia.

www.burnaid.com

Anatomage to amerykański producent innowacyjnego oprogramowania i medycznych pomocy dydaktycznych wykorzystujących zaawansowane techniki obrazowania 3D i rzeczywistość wirtualną.

www.anatomage.com

Simulab Corporation - amerykański producent trenażerów do nauki inwazyjnych procedur chirurgicznych.

www.simulab.com